Ehandel og webshops

Med 15 års erfaring med nogle af nordens førende e-handelsløsninger og en performance-first tilgang, er din digitale forretning i sikre hænder hos Hybrid. 

Headless eller shopify - vi udvikler markedsledende ehandelsløsninger og webshops

Som navnet hentyder er Hybrid et unikt agency, der er den perfekte blanding mellem anvendelsen af state-of-the-art webudvikling teknologi og performance marketing. Hvilket betyder vi har dybdegående indsigt i de områder og faktorer, der får en ehandelsløsning og webshop til at performe.

Fra SEO og content marketing, til splittesting og konverteringsoptimering, til tracking og datacentralisering - Hybrid omfavner alle disciplinerne i sit portfolio af services. Med andre ord så designer og udvikler vi high-performance ehandelsløsninger der reelt performer og vækster forretninger.

Det betyder vi kan hjælpe jer med en digital transformation fra A til Z, hvor vi sammensætter et team der forener dybe tekniske og analytiske kompetencer med høj forretningsforståelse. På den måde sikrer vi både strategisk udsyn og udvikling, samt effektiv eksekvering på jeres ehandels tilstedeværelse.

+200

projekter på tværs af +20 markeder

+65%

hurtigere loadtid end branche gns.

+45%

højere konverteringsrate end branchen

Udvikling af førende Shopify, Magento og WordPress løsninger

Eksperter i International skalering

Ecommerce-løsnnger bygget af landets førende performance-marketing specialister

Integrerede løsninger hvor data flyder gnidingsfrit mellem systemer

Ecommerce frameworks sikrer best-in-class løsninger

Som jeres ecommerce-partner løfter vi hele den digitale ecommerce værdikæde, både nationalt og internationalt. Til det har vi bygget en række frameworks som sikrer I får en løsning, der understøtter jeres kommercielle målsætninger og bygges efter brancheførende principper. Frameworks der bl.a. behandler og sikrer:

  • Mobile-oplevelsen
  • Performance
  • Integrationer
  • Dataopsamling og tracking
  • UX/konverteringsikring
  • Redundans og kvalitetsikring
  • International skalering

Hvilke teknologier vi anvender i vores arbejder, og heri i vores frameworks, kan du læse mere om på vores teknologi-side. I Hybrid har vi dog altid en performance-marketing first tilgang først og fremmest.

Virksomheder der allerede samarbejder med os

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Tommy Arildslund, CTO & Senior Specialist