Forretningskritiske digitale løsninger, der generer trafik, kunder og konverteringer

Hybrid by KYNETIC er et specialiseret webudviklingshus, der hjælper nogle af nordens mest ambitiøse virksomheder med deres digitale løsninger - fra mindre projekter og til komplekse enterprise løsninger. Vi sætter performance first i vores tilgang og kombinerer den med +15 års erfaring med ehandels- og leadgen-webløsninger.

Tag kontakt

Fra klassisk webudvikling til business-first digitale løsninger der gavner hele forretningen

Hybrid bygger best-in-class ecommerce, omni-channel og B2B/B2C leadgen løsninger og vores tilgang til webudvikling er bygget op omkring kunderejsen og de forskellige faser heri. 

På den måde bygger vi digitale løsninger, der reelt understøtter brugernes rejse fra første opmærksomhed, til deres research, konverteringøjeblikket og den efterfølgende fastholdelse, samt op/mersalg. Fordelen er at løsningen, bliver tæt forbundet med jeres aktiviteter på tværs af digitale kanaler, giver et bedre data-fundament, der er taget højde for den rettet tracking, og af jeres search-aktiviteter har de bedste forudsætninger for  performance. 

Vi er født ud af et Nordens førende performance marketing bureauer, hvor vi hjælper virksomheder med at skabe resultater med annoncering, search og digital strategi. Den viden integrerer dybt i vores ecommerce og leadgen webløsninger. Med andre ord bygger vi webløsninger bygget på gennemtestede baselines for optimale digitale brugeroplevelser, og som er tæt integreret med jeres marketingmix på tværs af kanaler og kanaler. Og netop det er hovedingredienser i fremtidens bedste webløsninger og markedsledende resultater.

Webudvikling der gavner forrretningen

Høj fleksibilitet og skalering

UX og design der sælger

Lav oplevet loadingtid

Resultater der kan måles – og mærkes

Hybrid er ikke bare født til at skabe resultater, men til at skabe markedsledende resultater for vores kunder - både nationalt og internationalt.

Vores webudviklingsteam og proceser er bygget til at kunne håndtere både mindre projekter og komplekse enterprise projekter, som sker med et afsæt i 15 års erfaring med ehandel og B2B/B2C leadgen

+200

webprojekter på tværs af 15 markeder

+100 mio.

konverteringspunkter tracket

+65%

hurtigere loadtid end branche gns.

+45%

højere konverteringsrate end branchen

Virksomheder der allerede samarbejder med os