Teknologi

Med en best-of-breed tilgang til teknologi udvikler vi ecommerce og leadgen webløsinger med et skræddersyet tech-stack som understøtter jeres forretningsmål og digitale marketing strategi.

CTA

Skræddersyede digitale løsninger tilpasset jeres forretning

Vi er specialister i 360 graders webudvikling og får vores kunder hele vejen fra webdesign, udvikling i front- og backend baseret på open source såsom PHP, Python, node.js, Javascript og Liquid.

Vi er særligt specialiseret i headless webløsninger og i de førende systemer indernfor internationale high-scale CMS’er, CDNs, PIM-systemer. Alle produktioner i midt- og enterprise løsninger i Shopify og WordPress, kan vores team, selvfølgelig, også levere på.

De frameworks og processer vi i Hybrid anvender i vores webprojekter, er alle med til at sikre at vi finder den helt rette tekniske stack/platforme, der understøtter jeres behov, krav og ønsker - både nu og i fremtiden. Med mere end 10 års erfaring i webudvikling og integrationer, rådgiver vores team af specialister omkring best-practices og styrer jer sikkert igennem alle processer vedr. større webprojekter fra komplette nye website til løbende optimeringer og integrationsindsatser.

PHP

React

Python

Udvikling i førende platforme

Skræddersyede løsninger

Headless

Hybrid er en del af KYNETIC - ét af Nordens førende performance marketing bureauer og det eneste bureau i Danmark med en medfødt specialisering i at bruge AI og machine learning til at få mere ud af digitale marketingbudgetter.

Performance first tilgang til al webudvikling

+15 års erfaring med ecommerce & leadgen

Altid bygget i samarbejde med eksperter i performance marketing

Løsninger med afsæt i dataverificerede kunderejser

Best-of-breed teknologier og fuld transparens

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Tommy Arildslund, CTO & Senior Specialist